Inspelningsdag hos Mancan

Vi blev erbjudna att vara med på en samlingsskiva mot rasism och det kunde vi inte riktigt motstå. Den här gången kollade vi med Studiefrämjandet om de kunde erbjuda oss något prisvärt och vi blev tipsade om Mancan som håller till på Kraftverket i Tranås.

Jojo (2018-03-11 Studio Mancan, Tranås)

Eftersom Jonathan hade influensa och Jojo en rejäl förkylning bestämde vi oss för att bara spela in en låt och mixa klart den. Hellre det än att försöka hinna med fler och kanske inte orka eller tappa rösten och sånt där tråkigt.

Anders (2018-03-11 Studio Mancan, Tranås)

Jag har vissa problem med att va still när jag sjunger...

Låten vi spelade in är en av våra nyaste och heter ”Pappa är soldat”. Vi kommer även att spela in ”Dagen då jag dör”, ”Festerna hos Tom”, ett antal gamla oinspelade och några alldeles nyskrivna låtar under våren.

Dagen blev riktigt bra. Låten blev färdig, Jojos röst höll och vi spelar gärna in hon Mancan igen!


Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square