June 6, 2018

May 16, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Inspelningsdag hos Mancan

March 16, 2018

Vi blev erbjudna att vara med på en samlingsskiva mot rasism och det kunde vi inte riktigt motstå. Den här gången kollade vi med Studiefrämjandet om de kunde erbjuda oss något prisvärt och vi blev tipsade om Mancan som håller till på Kraftverket i Tranås.

 

 

Eftersom Jonathan hade influensa och Jojo en rejäl förkylning bestämde vi oss för att bara spela in en låt och mixa klart den. Hellre det än att försöka hinna med fler och kanske inte orka eller tappa rösten och sånt där tråkigt.

 

 

Jag har vissa problem med att va still när jag sjunger...

 

 

Låten vi spelade in är en av våra nyaste och heter ”Pappa är soldat”. Vi kommer även att spela in ”Dagen då jag dör”, ”Festerna hos Tom”, ett antal gamla oinspelade och några alldeles nyskrivna låtar under våren.

 

 

Dagen blev riktigt bra. Låten blev färdig, Jojos röst höll och vi spelar gärna in hon Mancan igen!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017  BELTA 53