Idelunds Trädgårdsfest och Speakers Corner

I fredags spelade vi på det kanske mysigaste stället vi blivit bokade till hittills. Idelunds Trädgårdsfest är ett återkommande evenemang som äger rum i Lommaryd, Aneby kommun. Inte långt ifrån Belta's Place där vi repar och har våra egna fester och minifestivaler.

Tyvärr var det inte jättemycket folk som dök upp men lokalen kändes ändå inte tom på något sätt. Både arrangörerna och besökarna var mycket trevliga. Det fanns en bar, grillen var igång, riktigt god mat och även vinylskivor till försäljning. Så fick vi förmånen att bekanta oss med de andra banden, Bad Machinery från Nässjö och The Indeniels från Lund.

Jag hoppas verkligen att fler kommer att hitta dit nästa år. Vi hade så trevligt att vi stannade kvar nästan till sist och glömde bort att vi hade en spelning även dagen därpå.

Så ja, jag var ganska trött när klockan ringde tidigt på lördagsmorgonen. Men inget som inte lite digestivekex, vatten och fantastiska vänner kunde råda bot på.

Sedan rullade Belta-bilen igen. Nu på väg mot Växjö och Speakers Corner, tillsammans med vännerna i Spegelmannen och Hoppstylta.

Det var Ditt City - Din Scen i Växjö som arrangerat spelningen men pga minskade resurser hade de inte möjlighet att vara där just den dagen. Men vi löste det själva genom att packa med oss eget ljud och alla våra instrument.

Växjöborna som passerade förbi verkade nyfikna och ganska många stannade upp och lyssnade. Jag är jättenöjd med dagen och tyckte alla tre banden gav bra ifrån sig. Kanske särskilt Spegelmannen som gjorde sin första spelning utanför kommungränsen.

Stort tack till alla som kom dit för vår skull eller stannade upp i shoppandet och lyssnade på oss!


Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017  BELTA 53