Rebel Days, Köttgrottorna och cd-släpp

Lördagen den 29/4 packade vi Beltabilen full med nytryckta cd-singlar, musikinstrument och punkare. Första spelningen var på Rebel Days 08 på Cyklopen i Stockholm. Det var första gången vi var där men förhoppningsvis inte sista. Ett mycket trevligt ställe med skön stämning, god mat och trevliga människor. Här spelar vi gärna igen!

Sedan var det bara att packa in allt i bilen igen för att åka vidare mot Linköping och L'Orient. Där fick vi först fantastiskt god mat och sedan den stora äran att öppna för Köttgrottorna. Ett mycket trevligt ställe även det här som vi också gärna återkommer till!

Här kommer lite foton från resan:

Fest i Beltabilen

På Cyklopen i väntan på spelning

Rebel Days 08 @ Cyklopen (Foto: Dudde)

Sömnigt i Beltabilen

Support till Köttgrottorna @ L'Orient (Foto: Kjell)

Älskade barn som extranummer @ L'Orient (Foto: Kjell)

Belta 53 + Köttgrottorna + Tom @ L,Orient (Foto: Anna)


Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square