June 6, 2018

May 16, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Rebel Days, Köttgrottorna och cd-släpp

May 5, 2017

Lördagen den 29/4 packade vi Beltabilen full med nytryckta cd-singlar, musikinstrument och punkare. Första spelningen var på Rebel Days 08 på Cyklopen i Stockholm. Det var första gången vi var där men förhoppningsvis inte sista. Ett mycket trevligt ställe med skön stämning, god mat och trevliga människor. Här spelar vi gärna igen!

 

Sedan var det bara att packa in allt i bilen igen för att åka vidare mot Linköping och L'Orient. Där fick vi först fantastiskt god mat och sedan den stora äran att öppna för Köttgrottorna. Ett mycket trevligt ställe även det här som vi också gärna återkommer till!

 

Här kommer lite foton från resan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017  BELTA 53